-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:10427 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:4

آيا گوش دادن به موسيقي كلاسيك اشكالي دارد؟

متوجه نشديم كه منظورتان از اين سؤال چيست، زيرا در عرف موسيقي به هر چيز قديمي كلاسيك گفته ميشود ولي در اصطلاح موسيقي كلاسيك CLASSICL داراي سه معني مختلف است:

1 - موسيقي و هنر يونان باستان؛

2 - آثار موسيقي مربوط به سالهاي 1750 تا 1830 ميلادي؛

3 - دستهاي از آثار موسيقي كه در آن تقارن و تناسب و زيبايي و فرم، بيش از بيان احساس اهميت داشته باشد در مقابل موسيقي رمانيك.

در فقه و احكام فقهي، بحثي راجع به موسيقي كلاسيك نشده است، زيرا شأن فقه حكم كردن در جزئيات نيست بلكه مكلف بايد وظيفه خود را تشخيص دهد، اما از ديدگاه موسيق، دوره كلاسيك كه مربوط به موسيقيهاي قرن هيجده و نوزده ميلادي ميباشد، دورهاي روشن و پرشكون بوده است و از بسياري از جهات بر موسيقيهاي امروزي برتري دارد. خوشبختاننه نقد و تحصيل قطعات بسياري از اين موسيقيها، در كتابهاي مختلفي چاپ شده است و در دسترس عموم قرار دارد. ميتوانيد از آنها جهت درك هنر قرن هيجده و نوزده سود ببريد. اگر مايل به گوش كردن اين آثار هستيد، ميتوانيد، به آثار باخ، هندل، هايدن، موتزارت و بتهون كه معروفترين اين موسيقي دانان هستند، مراجعه كنيد.



مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.